Tuotteet ja palvelut

Yrityksellä on omaa tuotekehitys ja monipuoliset tuotantolinjat missä eräkoko vaihtelee 200 kg aina 22.000 kg saakka. Yrityksellä on myöskin mittavat raaka-aine säiliökapasiteettia m.m. 260 m3 bulkkisäiliöitä vesipohjaisille raaka-aineille sekä kuiva-siiloja johon mahtuu toistasataa tonnia täyte-aineita. Yrityksen liiketoiminta voidaan jakaa 5 ryhmään:

Rakennusteollisuuden tuotteet, Tähän kuuluu mm. vedeneristeet, pohjusteet, maalit, lakat, pesuaineet ym. Tuotteet räätälöidään askiakkaan tarpeen mukaan ja myydään pääasiassa Suomeen ja muihin pohjoismaihin asiakkaan oman tuotemerkin alla, nk. Private label konseptilla. Pakkauksien koot vaihtelevat 200 ml ja 20 L välillä.

Matto- ja tekstiiliteollisuuden tuotteet, Tähän kuuluu erilaisia vesipohjaisia liimoja jotka ovat räätälöityjä asiakkaan tarpeen mukaan.

Teollisuusliimat, Tähän ryhmään kuuluu vesipohjaiset liimat ja sulateliimat, n.k. Hot Melt liimat.

Liimalaitteet, varaosat ja liimalaitehuolto. Valikoimastamme löytyy mm. Valo Meltoon liimalaitteet, varaosat, sekä Sumbelin liimakonet. Kuumaliimalaitehuolto on myöskin tärkeä osa tätä liiketoimintaa.

Palvelut, Tähän ryhmään kuuluu m.m. varasto-ja logistiikkapalvelua sekä sekoituspalvelua yhteistyökumppaneille.